Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بر اساس گزارش «AP»، جام جهانی 2018 می‌تواند سکوی پرتابی برای مهاجم ایرانی AZ آلکمار باشد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، بعد از صعود تقریباً بی‌دردسر تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی 2018، آنها در روسیه کار دشوارتری خواهند داشت. مسیر ایران برای صعود از گروه B و رسیدن به مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی می‌تواند توسط پرتغال، قهرمان اروپا و اسپانیا، قهرمان جام جهانی 2010 به بن‌بست بخورد، اما دلیل خوبی وجود دارد که تیم‌های منطقه ایبریا (اسپانیا و پرتغال) باید محتاط باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران در 9 بازی اول از 10 بازی مرحله انتخابی جام جهانی 2018 حتی یک گل هم دریافت نکرد و دارنده قویترین خط دفاعی آسیا تنها در بازی با سوریه در حالی که صعودش به مرحله پایانی جام جهانی قطعی شده بود، دروازه‌اش باز شد.

ایران که برای اولین بار در تاریخ خود برای دو دوره متوالی به جام جهانی صعود می‌کند، به دنبال اولین حضورش در مرحله حذفی این رقابت‌ها آن هم در پنجمن تجربه حضورش در جام جهانی خواهد بود.

تیم ملی ایران از زمانی که در جام جهانی 2014 تنها با یک امتیاز به کار خود پایان داد، متحول شده و کارلوس کی‌روش اکنون گزینه‌های بیشتری در هر پست دارد و بیش از نیمی از بازیکنانش تجربه بازی در لیگ‌های خارجی را دارند.

نگاهی نزدیکتر به تیم ملی ایران:

سرمربی

کارلوس کی‌روش تا کنون موفق به رساندن سه تیم به چهار دوره جام جهاین شده است. این سرمربی باتجربه از سال 2011 هدایت تیم ملی ایران را برعهده دارد و این تیم را به جایگاه جدیدی رسانده است. در زمین بازی او تیمی منظم و سازمان‌یافته شکل داده است، تیمی که تهدید هجومی هم دارد.

دروازه‌بانان

علیرضا بیرانوند احتمالاً برای سفر به روسیه انتخاب خواهد شد، دروازه‌بانی که با یک متر و 95 سانتی‌متر قد، به لحاظ فیزیکی حکمرانی می‌کند. او شوت‌گیری قهار است و به پخش کردن توپ به خصوص با پرتاب‌های بلندش با دست معروف است. بیرانوند با تیم باشگاهی خود یعنی پرسپولیس هم روی فرم و شکل خوبی است و تنها مشکلی که هست تجربه پایین او در سطح بین‌المللی است.

مدافعان

گزینه‌های زیادی برای بازی در خط دفاعی وجود دارد. چهار بازیکن خط دفاعی به خوبی توسط سیدجلال حسینی، مدافع میانی باتجربه ایران رهبری می‌شوند، اما بازیکنان جوانی همچون روزبه چشمی هم اکنون به چشم می‌آیند، این در حالی است که سرعت مدافعان کناری تیم ملی یعنی میلاد محمدی و رامین رضاییان نیز جلب‌توجه می‌کند.

هافبک‌ها

احسان حاج‌صفی، مسعود شجاعی و اشکان دژاگه تجربه حضور در جام جهانی و توانایی گلزنی دارند. بازیکنان مستعدی همچون سعید عزت‌اللهی و سامان قدوس هم می‌توانند انرژی بیشتری به خط میانی ایران بدهند.

مهاجمان

جام جهانی 2018 می‌تواند سکوی پرتابی برای علیرضا جهانبخش برای انتقالی گرانقیمت از تیم AZ آلکمار آن هم پس از رسیدن به صدر جدول گلزنان اردویژه هلند باشد. سردار آزمون هم پس از پنج سال حضور در لیگ روسیه به کشور میزبان جام جهانی عادت کرده است. عملکرد تأثیرگذار اخیر آزمون در تیم روستوف، باعث شده تا حضور او را به تیمی بزرگتر پس از مسابقات جام جهانی 2018 نسبت بدهند. کریم انصاری‌فرد و مهدی طارمی هم مهاجمان گلزنی هستند.

بازی گروهی

ایران در تاریخ 15 ژوئن (25 خرداد) در اولین بازی خود به مصاف مراکش می‌رود و سپس در تاریخ 20 ژوئن (30 خرداد) با اسپانیا دیدار خواهد کرد و پنج روز پس از آن هم در بازی آخرش در مرحله گروهی با پرتغال روبه‌رو خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۲۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند

به گزارش "ورزش سه"، سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یک‌سری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوان‌تر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوان‌تر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبه‌رو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبه‌رو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یک‌سری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یک‌سری از آن‌ها سازنده است و یک‌سری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یک‌سری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به‌عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

دیگر خبرها

  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند
  • ژنرال صهیونیست: السنوار به دنبال بیرون راندن ما از نوار غزه است/ایران تهدیدی بزرگ برای اسرائیل
  • صعود مدافع قهرمانی به فینال لیگ بسکتبال/ مهرام؛ ناکام بزرگ
  • سهمیه جهانی زیر ۱۹ ساله‌های ساحلی ایران با صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا
  • ۴ کوهنورد گمشده درارتفاعات بام ایران، تلفنی نجات یافتند
  • صعود تیم ایرانِ یک به جمع ۸ تیم برتر والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال آسیا
  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم
  • بازماندن پورحسینی از صعود به فینال تپانچه جهانی
  • والیبال ساحلی قهرمانی زیر ۱۹ سال آسیا؛ صعود ایران یک به مرحله بعد
  • بمب افکن H6K نیروی هوایی چین، دوربردترین سکوی چینی‌ها برای پرتاب هر سلاح برد بلندی است (فیلم)